Turvallisuus

Turvallisuutta ei voi ostaa, se on ansaittava

Nykypäivän muuttuvassa maailmassa turvallisuutemme ei ole aina mikään itsestäänselvyys.
Mikä onkaan turvallisempaa kuin äidin syli, sisaruksellinen ystävyys tai pitkä yhteinen elämä rakkaan kumppanin kanssa. Tuttuus ja jatkuvuus vahvistavat turvallisuudentuntua. Taxidata on toiminut yhtäjaksoisesti Turun alueella kauemmin kuin mikään muu taksinvälitysyhtiö - jo vuodesta 1953 lähtien. Meille sinun turvallisuutesi on tärkeämpää kuin mikään muu. Kokosimme tähän viisi turvallisuuttasi vahvistavaa Taxidatan piirrettä.

1. Luotettu alkuperäinen - Taxidata

Yhtäjaksoisesti ihmisten kuljettajana jo vuodesta 1953. Tämä on tae siitä, että olemme tehneet asioita oikein. Taxidata on sen autoilijoiden omistama yritys, joten vastaamme sen toiminnasta omilla nimillämme, yksityisinä elinkeinonharjoittajina.

2. Luotettavat kuljettajat

Meillä Taxidatassa kuljettajien on käytävä Taxidatan kuljettajakoulutus. Kaikkien kuljettajien soveltuvuus alalle testataan ja jokainen kuljettaja myös haastatellaan henkilökohtaisesti. Arvostamme turvallista ajotapaa, kohteliasta käytöstä ja hyvää palvelua.

Kuljettajien tiedot ovat aina selkeästi esillä autoissa. Voit aina antaa palautetta Taxidatan verkkosivuilla epäselvissä tilanteissa, mutta otamme vastaan mielellämme myös positiviista palautetta.

3. Tiedät mitä saat ja mitä matka maksaa

Turvallisuutta on myös yhtenäinen hinnoittelu. Käyttäessäsi Taxidatan takseja, voit olla varma, että sinua ei huijata isoilla taksoilla tai piilokuluilla. Hinnoittelu on avointa ja selkeää. Matkoista saat aina kuitin.

Haluamme myös, että kuljettajamme saavat työstään järkevän korvauksen, jotta työtä on mielekästä tehdä. Tähtäämme pitkäkestoisiin asiakas- ja työsuhteisiin, olemmekin päätyneet siihen, että pitkällä tähtäimellä molemminpuolinen reiluus on tärkeää.

4. Hyväkuntoinen, siisti ja turvallinen kalusto

Taxidata hyväksyy ajokäyttöön vain laadukkaita autoja. Ne ovat kolariturvallisia, ilmastoituja ja mukavuuksiltaan hyvää luokkaa. Pidämme automme puhtaina ja siivoamme ne säännöllisesti.

5. Vastuullisuus ja ympäristö

Haluamme yhtiönä olla mukana kehittämässä hiilineutraalia Turkua. Taxidatan autokanta uudistuu jatkuvasti vähäpäästöisillä hybridi- ja sähköautoilla.

Hyppää kyytiin, me viemme sinut perille turvallisesti ja luotettavasti.

 

Taxidatan vastuu tilauksista

Taxidatan vastuu on asiakkaiden tekemien tilausten välittäminen autoillemme. Asiakkaan tilauksen hyväksynyt autoilija/kuljettaja vastaa hyväksymänsä tilauksen mukaisesta ajosta ja palvelusta asiakkaalle.

Emme vastaa matkapuhelinoperaattoreista johtuvista mahdollisista katkoksista tai viiveistä tilausvahvistusviestin välityksessä. Taxidata ei vastaa siitä, mikäli tilaukseen ei ole saatavilla vapaata autoa ruuhkatilanteen, poikkeuksellisten sääolojen tai muun saatavuusongelman aiheuttavan syyn takia.

Turvaistuimen saatavuutta ei voida taata, niiden rajallisen määrän takia.

Kaikki puhelut Taxidatan keskukseen nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun ja toimeksiantojen varmistamiseksi.

Luotettu alkuperäinen