Taksikortit

TAKSIKORTTI ON KÄTEVÄ MAKSUVÄLINE JA MIELUINEN LAHJA

Kertakortti

Lounais-Suomen Taxidatan kertakortti on suosittu maksuväline, jota käytetään esimerkiksi yritysten ja kuntien kertaluonteisiin kuljetustarpeisiin sekä vaikkapa kilpailupalkintoina. Kertakortti on nimensä mukaisesti tarkoitettu yhteen matkaan ja sen arvo määritellään ennakkoon.

Lahjakortti pukinkonttiin

Lounais-Suomen Taxidatan lahjakortti on monipuolinen lahja. Sen käyttötarkoituksen lahjan saaja päättää itse. Sen avulla voi lähteä itse seikkailulle tai tarjota isoäidille turvallisen kyydin kylästä kotiovelle. Lahjakortille ladataan mieleisesi summa, ja se on käytettävissä kaikissa Taxidatan välittämissä takseissa. Kortin arvosta riippuen sen voi käyttää yhteen tai useampaan matkaan. Kortti toimitetaan tyylikkäässä kotelossa ja kirjekuoressa.
Tervetuloa noutamaan omasi täältä Taxidatasta, Rieskalähteentie 85, Turku.

 

Uudelleenladattava rahakortti

Lounais-Suomen Taxidatan rahakortti on oiva tapa muistaa läheistäsi. Minimilataus kortille on 50 € ja kortille voidaan ladata arvoa uudelleen eli se sopii myös pitempiaikaisiin kuljetustarpeisiin.

Ota yhteyttä korttiasioissa toimistoomme arkisin kello 8.00–16.00. Toimiston osoite on Rieskalähteentie 85, Turku. Sähköposti toimisto@taxidata.fi ja puhelin 02 233 5060.

Maksukortit ovat myös yritysten suosikkeja

Lounais-Suomen Taxidatan maksukortti on yrityksille vaivaton tapa hoitaa taksimaksut. Yrityksille on tarjolla myös luottokortteja laskutussopimuksella. Ota yhteyttä toimistoomme arkisin kello 8.00–16.00: toimisto@taxidata.fi ja puhelin 02 233 5060.

Taxidatan taksikortti on maksuväline yrityksille