Pikapaketti

Taxidatan pakettikuljetuksissa on nopeus vakiopalveluna 24/7

Haluaisitko lähettää paketin nopeasti, helposti ja pikkurahalla ovelta ovelle? Pikkupaketit aina noin 30 kg asti hoituvat paikasta A paikkaan B kätevästi taksilla vuorokaudenajasta tai viikonpäivästä riippumatta. Tiedustele mahdollisuuksia numerosta 0200 10041.

Yrityksille myös sopimuspalveluna

Toisinaan yritys tarvitsee todella nopeita kuljetuspalveluita tuotteilleen, paketeilleen, tuotantokoneidensa varaosille… mille tahansa toimitukselle, jonka pitää liikkua äkkiä. Talousalueemme nopeimman kuljetuspalvelun hinta on kilpailukykyinen ja auto lähtee heti liikkeelle. Yrityksille sopimuksesta myös laskutuspalveluna. Jos haluat keskustella tai sopia tarkemmin pakettikuljetuksista, olethan yhteydessä myyntipalveluumme: myynti@taxidata.fi tai p. 02 260 2600. Myyntipalvelu on avoinna klo 8–16.

Lounais-Suomen Taxidatalla on yli 460 sopimusautoilijaa ja palvelu toimii 24/7. Auto saapuu tilauksesta paikalle nopeasti, esimerkiksi Turun talousalueella alle vartissa. Eikä nopeudesta tarvitse maksaa ylimääräistä, se kuuluu vakiotoimitukseen. Kuljetukset toimivat kaikkialle Suomeen. Luotettavasti henkilöltä henkilölle.

Kun nopeus on vakiopalveluna soita 0200 10041 - Taxidata.  

pikapaketti