Vastuullisuus on tahtoa ja päätöksiä

Vastuullisuus tarkoittaa meille ihmisille erilaisia asioita. Jollekin se voi tarkoittaa ympäristön huomioimista, toiselle ihmisistä välittämistä ja kolmannelle yhteiskunnallisia asioita. Jotkut eivät ajattele vastuullisuutta ollenkaan, ja joillakin se ohjaa kaikkia valintoja ja tekoja.Vastuullinen liiketoiminta meille tarkoittaa, että huomioimme toiminnassamme sen taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Ilmastoystävällisiä valintoja

Huomioimme ilmastonmuutoksen liiketoiminnassamme. Välityksessämme on myös vihreitä X-takseja, joiden käyttövoimana on hybridi, sähkö, kaasu tai Neste MY uusiutuva diesel. Taxidata osallistuu aktiivisesti Turun Hiilineutraali kaupunki -ohjelmaan, jonka myötä Turku on sitoutunut vähentämään kaupungin hiilidioksidipäästöt nollaan vuoteen 2029 mennessä. Ekologinen vastuullisuutemme merkitsee myös energiataloudellisuutta sekä ajoturvallisuutta.

Korkea laatu on vastuunkantoa

Toimimme taloudellisesti kannattavasti, jotta voimme toimia vastuullisesti ja tehdä vastuullisia valintoja. Välityksessämme toimivat taksiyrittäjät hoitavat yhteiskunnalliset velvoitteensa, kuten verojen maksun ja vakuutukset.

Olemme sitoutuneet toimimaan aina vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti. Toimintamme lähtökohtia ovat laatu, turvallisuus ja tasa-arvoisuus. Vastuullisuutemme ulottuu välityksessämme mukana oleviin taksiyrittäjiin, tavarantoimittajiimme ja henkilöstöömme.Huolehdimme vastuullisuusvaatimuksen toteutumisesta säännöllisesti muun muassa kouluttamalla sidosryhmiämme. Asiakaspalvelumme on tasa-arvoista ja avointa. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti asiakaspalautteiden avulla.Lounais-Suomen Taxidata Oy:n toiminta perustuu olemassa oleviin lakeihin, säädöksiin ja sopimuksiin.

Lataa taxidatan sovellus

Taxidata-on-vastuullinen