Palvelut
MYYNTIPALVELU

Haetko kuljetuspalvelulta jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme myynti(at)taxidata.fi tai p. 02 260 2600.

 

TAKSIPALVELUT

Luotettavasti ja turvallisesti

VIHREÄ X -TAKSI

Tiesitkö, että voit halutessasi tilata myös ympäristöystävällisemmän taksin: hybridi, sähkö, kaasu tai Neste MY uusiutuva diesel.

Lue lisää!

TAKSIKORTIT

Taxidatalla on useita erilaisia Taksikortteja sekä yrityksille että yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Lisäpalvelut
lastenistuin

Lastenistuin
Taxidata palvelee myös ihan pienimpiä. Kerro meille tilauksen yhteydessä mikäli tarvitset kuljetukseen lapselle turvaistuimen tai turvakaukalon (0-18 kg).
Palvelun veloitus on 15 € (Max) Tämän lisäksi maksat matkan hinnan normaalisti. Kannattaa tilata palvelu etukäteen, silloin palvelun saatavuus on varmistettavissa. Ennakkotilauksena lisätään ennakkotilausmaksu 5 €. Tilaathan lastenistuinpalvelun aina soittamalla.

käynnistyspalvelu

Taksin voi tilata antamaan lisävirtaa, jos oma auto ei tahdo käynnistyä.  Käynnistyspalvelulla on Taxidatan täysvälitysalueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Paimio ja Salo ja Halikko) kiinteä hinta 50 € sisältäen ajon paikalle ja käynnistysyrityksen. Auton käynnistymistä ei voida taata. Tilaathan käynnistyspalvelun aina soittamalla. 

pakettikuljetukset

Pikkupaketit aina noin 30 kg asti hoituu kätevästi ja nopeasti taksilla pikkurahalla. Tiedustele mahdollisuuksia.

ruokakuljetukset

Toimitamme myös asiakkaillemme ruokakuljetuksia. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

TaxiData Logo