Koulutus

Sinustako taksinkuljettaja

Tiesitkö, että taksinkuljettajan työ sopii kaikenikäisille henkilöille? Vakituiselle työvoimalle on jatkuva tarve. Työ sopii loistavasti myös satunnaiseen työskentelyyn, oman toimen ohella tai opiskelijoille ja eläkeläisille lisäansion lähteeksi, sukupuoleen katsomatta. Taksit liikkuvat 24/7, joten erilaisia työvuoroja on runsaasti tarjolla.

Asiakaspalveluhenkinen ajattelutapa ja ajokortti ovat ainoat asiat, joita tarvitset. kursseilla koulutamme sinulle alan perustiedot ja mikäli tarpeen, avustamme työpaikan saamisessa kurssin jälkeen. Aiempi työhistoria tai koulutustaso ei vaikuta työllistymiseen. Voit täyttää kuljettajapörssiin oman hakemuksesi, jotta työnantaja löytää sinut helposti.

Tervetuloa taksikurssille!

TAKSINKULJETTAJAN KOULUTUS

Kurssit järjestetään aina, kun riittävä määrä halukkaita on ilmoittautunut. Koulutus kestää kolme viikkoa. Ilmoittaudut alla olevan linkin kautta. Kouluttajamme on yhteydessä heti, kun kurssin ajankohta varmistuu.

Koulutus on monimuotoinen, se sisältää laajan itseopiskelun verkkomateriaalin ja lähiopetusiltoja. Verkkomateriaalin saat käyttöösi heti, kun olemme vastaanottaneet maksusuoritteen. Lähiopetusiltoja sisältyy kurssiin kahdeksan kappaletta eri teemoin. Illat ovat kurssin kolmeen viikkoon jaksotettu maanantai-torstai-illoille.  Lisäksi kurssiin kuuluu kaksi n. tunnin mittaista loppukoetta (paikallistuntemus ja laitekoulutus).

Suorittamalla kurssin hyväksytysti, saat Taxidatan kuljettajan id-kortin ja voit työskennellä Taxidatan sopimusyrityksissä.

Laki vaatii keneltä tahansa taksinkuljettajalta toki myös Traficomin myöntämän ammattiajoluvan.

Varaudu kurssimaksun lisäksi viranomaismaksuihin, jotka eivät sisälly kurssin hintaan, lisätietoa näistä kursseilla. Liikennealueita, joihin voit kurssin suorittaa, on kaksi. Turku, johon lukeutuu Turun lisäksi Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Kaarina ja Paimio, sekä Salon ja Halikon alue omana kokonaisuutenaan.

Koulutuksen sisältö:

  • lait ja säädökset
  • erilaiset matkustajaryhmät sekä invataksin perusteet
  • taksialan käytännöt, erilaiset kuljetukset sekä maksutavat
  • ammattimainen asiakaspalvelu taksissa
  • paikallistuntemus
  • taksilaitteisto

Lähiopetuksen kesto: 32 tuntia

Koska yhtiömme sopimusautot hoitavat runsaasti erityisryhmien kuljetuksia, Taxidata varaa oikeuden kutsua kurssille haluavan soveltuvuusarviointiin ennen kurssin alkua. Lähetämme kutsun ilmoittautumisen käsittelyn jälkeen.

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssi 2/2023 alkaa maanantaina 13.3.2023.
Aikataulu tästä

Ilmoittautuminen 13.3.23 alkavalle kurssille on päättynyt.
Seuraavan kurssin aikataulu vahvistetaan myöhemmin

meille-toihin