SINUSTAKO TAKSINKULJETTAJA

Tiesitkö että taksinkuljettajan työ sopii kaikenikäisille henkilöille? Vakituiselle työvoimalle on jatkuva tarve ja työ sopii loistavasti myös satunnaiseen työskentelyyn, oman toimen ohella tai opiskelijoille ja eläkeläisille lisätienestin lähteeksi. Taksit liikkuvat 24/7, joten erilaisia työvuoroja on runsaasti tarjolla.

Asiakaspalveluhenkinen ajattelutapa ja ajokortti ovat ainoat asiat, joita tarvitset; kursseilla koulutamme sinulle perustiedot alasta ja mikäli tarpeen, avustamme työpaikan saamisessa kurssin jälkeen. Aiempi työhistoria tai koulutustaso ei vaikuta työllistymiseen.

Järjestämme koulutuksia jatkuvasti, uusien kurssien alkaessa lähes kuukausittain. Työhönpääsy on siis nopeaa ja työllistyminen lähes sataprosenttisen varmaa.

Tervetuloa taksikurssille!  

 

TAKSINKULJETTAJAN KOULUTUS
Taxidata Oy kouluttaa toiminta-alueellaan kuljettajia yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, esimerkkeinä Turun Taksit Ry sekä Salon Seudun Taksit Ry. Kursseja järjestetään sekä viikonloppu- että iltakursseina. Suorittamalla kurssin hyväksytysti, saat Taxidatan kuljettajan id-kortin ja voit työskennellä Taxidatan sopimusyrityksissä. Kurssin hinta on 400 € sis. alv (sisältää paikallistuntemuskokeen).

Lisäksi kuljettajana toimiminen edellyttää Traficomin myöntämän ajoluvan. Mikäli olet suorittanut Traficomin ajoluvan 1.7.2018 jälkeen, tulee sinun suorittaa koko Taxidatan vaatima kurssi. Mikäli sinulla on ollut ammattiajolupa jo ennen 01.07.2018, suoritat paikallistuntemuskurssin (sisältää Taxidatan vaatiman kokeen) sekä taksilaite-osion ja hinta on tällöin alempi, 300€.

Varaudu kurssimaksun lisäksi viranomaismaksuihin, jotka eivät sisälly kurssin hintaan, lisätietoa näistä kursseilla. Liikennealueita, joihin voit kurssin suorittaa, on kaksi. Turku, johon lukeutuu Turun lisäksi Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Kaarina ja Paimio, sekä Salon ja Halikon alue omana kokonaisuutenaan.
Koulutuksen sisältö:

  • lait ja säädökset.
  • erilaiset matkustajaryhmät sekä inva-taksin perusteet.
  • toiminta onnettomuustilanteessa.
  • käytännöt, erilaiset kuljetukset sekä maksutavat.
  • ammattimainen asiakaspalvelu taksissa.
  • paikallistuntemus
  • taksilaitteisto

Kesto: 37h – 49h Lisätietoja: koulutus@taxidata.fi

Tulevat kurssit:

Kurssi 9: Salon kurssi
Taxidata järjestää kuljettajakoulutuksen 23.09 – 09.10.2019 Salossa kuljettajina toimiville
Lukujärjestykseen pääset tästä.
Ilmoittautumiset poikkeuksellisesti sähköpostitse koulutus@taxidata.fi . Lisääthän postin otsikkoon Kurssi 9 Salo / Oma nimesi /ilmoittautuminen. Liitä viestiin myös yhteystietosi.
Kurssi toteutuu, mikäli saamme vähintään kymmenen ilmoittautumista.


Kurssi 10: Turun kurssi
Taxidata järjestää kuljettajakoulutuksen Turkuun kuljettajiksi haluaville 02.10. – 31.10.2019.

Lukujärjestykseen pääset tästä

Kurssi on täynnä. Ilmoitamme erikseen mikäli vapaita paikkoja avautuu.

— Lisätiedot ja tiedustelut: koulutus@taxidata.fi 

TaxiData Logo