Koulutus

Sinustako taksinkuljettaja

Tiesitkö että taksinkuljettajan työ sopii kaikenikäisille henkilöille. Vakituiselle työvoimalle on jatkuva tarve ja työ sopii loistavasti myös satunnaiseen työskentelyyn, oman toimen ohella tai opiskelijoille ja eläkeläisille lisäansion lähteeksi. Taksit liikkuvat 24/7, joten erilaisia työvuoroja on runsaasti tarjolla.

Asiakaspalveluhenkinen ajattelutapa ja ajokortti ovat ainoat asiat, joita tarvitset; kursseilla koulutamme sinulle alan perustiedot ja mikäli tarpeen, avustamme työpaikan saamisessa kurssin jälkeen. Aiempi työhistoria tai koulutustaso ei vaikuta työllistymiseen.

Tervetuloa taksikurssille!

TAKSINKULJETTAJAN KOULUTUS

Voit aloittaa koulutuksen joustavasti milloin tahansa. Ilmoittaudut linkin kautta ja kouluttajamme on sinuun yhteydessä heti ilmoittautumisen käsittelyn jälkeen. Koulutus on kaksivaiheinen, itseopiskelun verkkomateriaalin kanssa voit aloittaa heti kun olemme vastaanottaneet maksusuoritteen, sekä lähiopetuksen käytännön asioista. Lähiopetuksen päätteeksi teetämme testit (Paikallistuntemuskoe ja Laitekoe).

Suorittamalla kurssin hyväksytysti, saat Taxidatan kuljettajan id-kortin ja voit työskennellä Taxidatan sopimusyrityksissä.

Lisäksi kuljettajana toimiminen edellyttää Traficomin myöntämän ajoluvan.

Varaudu kurssimaksun lisäksi viranomaismaksuihin, jotka eivät sisälly kurssin hintaan, lisätietoa näistä kursseilla. Liikennealueita, joihin voit kurssin suorittaa, on kaksi. Turku, johon lukeutuu Turun lisäksi Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Kaarina ja Paimio, sekä Salon ja Halikon alue omana kokonaisuutenaan.

Koulutuksen sisältö:

  • lait ja säädökset
  • erilaiset matkustajaryhmät sekä inva-taksin perusteet
  • käytännöt, erilaiset kuljetukset sekä maksutavat
  • ammattimainen asiakaspalvelu taksissa
  • paikallistuntemus
  • taksilaitteisto

Lähiopetuksen kesto: 32h

Koska yhtiömme sopimusautot hoitavat runsaasti erityisryhmien kuljetuksia, Taxidata Oy varaa oikeuden kutsua kurssille haluavan soveltuvuusarviointiin ennen kurssin alkua. Lähetämme kutsun ilmoittautumisen käsittelyn jälkeen.

Huomioitavaa Covid-19 pandemian vuoksi!
Lähiopetus järjestetään noudattaen kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja suositukset huomioiden.

Kurssille ilmoittautuminen:

Kurssi maksaa 400€ joka laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Halutessasi voit maksaa kurssin myös osissa käyttämällä oppirahoitustamme, lisätietoja asiasta Oppirahoitus

 

29.11.2021 Alkavaksi suunniteltu kurssi peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Seuraava kurssi järjestetään vuodenvaihteen jälkeen.

 

Kursseilla huolehditaan turvaväleistä, suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä koulutettaville.

Lisätietoja: koulutus@taxidata.fi

meille-toihin