Taksikortit

TAKSIKORTTI ON KÄTEVÄ MAKSUVÄLINE YRITYKSILLE

Lounais-Suomen Taxidatan taksikortti on yrityksille vaivaton tapa hoitaa taksimaksut. Kertakortteja satunnaiseen käyttöön, lahjakortteja yrityslahjoiksi ja luottokortteja säännölliseen, toistuvaan käyttöön.

Kertakortti
Lounais-Suomen Taxidatan kertakortti on suosittu maksuväline, jota käytetään esimerkiksi yritysten ja kuntien kertaluonteisiin kuljetustarpeisiin sekä vaikkapa kilpailupalkintoina. Kertakortti on nimensä mukaisesti tarkoitettu yhteen matkaan ja sen arvo määritellään ennakkoon.

Lahjakortti
Lounais-Suomen Taxidatan lahjakortti on monipuolinen lahja vaikkapa yrityksenne asiakkaille tai henkilökunnalle. Sen käyttötarkoituksen lahjan saaja päättää itse. Lahjakortille ladataan sovittava summa, ja se on käytettävissä kaikissa Taxidatan välittämissä takseissa. Kortin arvosta riippuen sen voi käyttää yhteen tai useampaan matkaan. Kortti toimitetaan tyylikkäässä kotelossa ja kirjekuoressa.

Uudelleenladattava rahakortti
Lounais-Suomen Taxidatan rahakortissa minimilataus on 50 € ja kortille voidaan ladata arvoa uudelleen eli se sopii myös pitempiaikaisiin kuljetustarpeisiin.

Luottokortti
Yrityksille on tarjolla myös luottokortteja laskutussopimuksella, laskutus kaksi kertaa/kuukausi.

Ota yhteyttä maksukorttiasioissa toimistoomme arkisin kello 8.00–16.00. Toimiston osoite on Rieskalähteentie 85, Turku. Sähköposti toimisto@taxidata.fi ja puhelin 02 233 5060.

 

Taxidatan taksikortti on maksuväline yrityksille