Meille töihin?

Lounais-Suomen Taxidata Oy on yksi maamme suurimmista taksikeskuksista.

Taxidata välittää tilauksia Länsi-Suomessa 12 kunnan alueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Paimio, Salo, Halikko, Pori, Ulvila ja Uusikaupunki) noin 460 taksille, vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Asiakkaan tarpeisiin autokalustosta löytyy henkilöautoja, farmareita, pikkubusseja (1+8) sekä esteettömiä autoja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Taxidata on hoitanut myös Kelan suorakorvaustilauksia Varsinais-Suomessa vuodesta 2011 alkaen ja aloitti vastaavan toiminnan Satakunnan maakunnan osalta 1.7.2018 alkaen.

Haemme aika-ajoin joukkoomme tilausvälittäjiä

Tilausvälittäjän työ on puhelimessa tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä. Tilausvälittäjä ottaa taksikeskuksessa puhelimitse vastaan taksitilauksia ja tallentaa ne välitysjärjestelmään.

Kyseessä on kolmivuorotyö, jolle on ominaista erilaisten työvuorojen (aamu, ilta, yö) vaihtelevuus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, paineensietokykyä, hyvää kielitaitoa, sopeutumista tiimityöhön ja kykyä kommunikoida erilaisten asiakkaiden ja kuljettajien kanssa. Alueellinen tuntemus luetaan eduksi.

Voit jättää avoimen hakemuksesi sähköpostilla palaute@taxidata.fi.
- Otsikoi hakemuksesi selkeästi ”Tilausvälittäjä”.
- Kirjoita hakemuksesi suoraan sähköpostikenttään ja liitä ansioluettelosi sähköpostin liitteeksi.

Säilytämme avoimia työhakemuksia 6 kk ja otamme Sinuun yhteyttä, mikäli meillä avautuu osaamistasi vastaavia työpaikkoja.

meille-toihin