Upeasta juhlatunnelmasta suoraan lämpimään autoon

thumbnail_100v-437

Suomalainen Pohja ry:n satavuotista toimintaa juhlistettiin lauantaina 3. lokakuuta Suomalaisella Pohjalla. Ainutlaatuisesta tilaisuudesta haluttiin juhlijoille mieliinpainuva ja pienintäkin yksityiskohtaa myöten onnistunut. Kokonaisuuden kruunasi Taxidatan Omatolppa-palvelu.

– Meitä oli paikalla 85 jäsentä puolisoineen. Juhlat olivat onnistuneet: erittäin hyvää ruokaa, seuraa ja musiikkia. Juhlapuheen piti maakuntajohtaja Kari Häkämies, kertoo Suomalainen Pohja ry:n johtokunnan sihteeri Jori Kulmala

–Juhlaillallisen pääruokana tarjottiin talon ja juhlan henkeen sopivasti Kuhaa Mannerheimin tapaan, Suomalaisen Pohjan ravintolayrittäjä Jani Hellström täydentää tunnelmaa.

Pieni asia mutta iso tärkeys

–Olimme tilanneet Taxidatalta Omatolppa-palvelun. Kaikki taksikyytiä kaipaavat pääsivät tilaisuuden lopuksi suoraan lämpimään autoon. Saimme heiltä hyvää palautetta eli olivat mielissään, että tällainenkin yksityiskohta oli huomioitu. Olen todella tyytyväinen mahdollisuuteen saada näin hyvin toimiva palvelu Taxidatalta ja että autoilijat saivat kyytejä. Satavuotisjuhlia ei usein juhlita, toteaa Jori Kulmala.

–Tämä palvelu kannattaa jokaisen organisaation ottaa huomioon, kun järjestää tilaisuutta ja haluaa osallistujille mielikuvan alusta loppuun hyvin valmistellusta tilaisuudesta. Voin suositella, hän jatkaa.

–Taxidatan ohjaaja oli paikalla hoitamassa taksitilauksia ja vieraat arvostivat hyvin järjestettyä palvelua. Myös itse ravintoloitsijana olin tyytyväinen. Voimme käyttää ja suositella palvelua vastaisuudessakin. Toki se antaa ravintolallekin lisäarvoa, jos homma toimii ulkopuolellakin tilaisuuden lopuksi. Positiivinen juttu, summaa Jani Hellström.

100-vuotias Suomalainen Pohja ry on yksi Suomen vanhimpia toimivia yhdistyksiä. Jäseniä on noin 350, joista aktiiveja noin 50. Yhdistys toimii Turussa ja sen tarkoituksena on tarjota jäsenilleen tilaisuuksia keskinäiseen yhdessäoloon ja keskusteluun kunnallisten, yhteiskunnallisten, sivistyksellisten ja taloudellisten kysymysten pohtimista varten. Tilaisuuksia järjestetään noin 8 kertaa vuodessa; mukana on puhujia, joita ei välttämättä pääse muuten kuuntelemaan.