Onnistuneet syntymäpäiväjuhlat alusta loppuun

010220 Elomatic-printti-150

Viihdy Turku Oy järjesti Elomaticin 50-vuotissyntymäpäivät helmikuussa avaimet käteen-periaatteella. Osana kaikin puolin onnistunutta tilaisuutta oli Taxidatan kanssa toteutettu Omatolppa-palvelu.

–Gatorade Centerissä järjestettyyn tilaisuuteen osallistui lähes 1000 juhlijaa, kertoo Rami Jarkko Viihdyltä.

–Tavoitteemme oli, että juhlijoiden ei tarvitse jonottaa ja odottaa kyytiä tilaisuuden jälkeen. Tulijoita odotti heti sisään tultuaan palveleva Taxidatan henkilö, joka otti vastaan taksitilauksia. Tilaisuuden aikana hän tilasi taksit ja juhlaväen lähtiessä Taxidatan ajojärjestelijä huolehti Gatoraden pihalla, että kaikki saivat taksin ja pääsivät turvallisesti kotiinsa tai majapaikkaansa. Halusimme varmistaa, että kaikki sujuu juhlissa mutkattomasti ja tyylikkäästi ja niin sujuikin.

Omatolppa-palvelun räätälöinti Viihdyn ja Taxidatan kesken sujui sekin Rami Jarkon mukaan vaivattomasti.

–Palaveerasimme kerran ja kävimme Gatoradessa katsomassa paikat. Lähetimme pari sähköpostia. Minun ei tarvinnut tehdä mitään muuta, kaikki sujui ohjeistuksen mukaan. Elomaticilta saamamme palautteen mukaan osallistujat ovat olleet kokonaisuudessaan hyvin tyytyväisiä juhliin. Turvallinen ja joustava Omatolppa-palvelu oli tietysti yksi tärkeä osa kokonaisuutta.

Viihdy Turku Oy tarjoaa yritysjuhlien, tapahtumien ja illanistujaisten järjestelyjä vuosien kokemuksella.

Vuonna 1970 perustettu Elomatic on nykyisin monialainen kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyritys.

Tutustu Taxidatan Omatolppa-palveluun, joka kruunaa tilaisuutenne kuin kirsikka kakun. Varmista turvalliset taksikyydit vieraillesi kotiovelle saakka.