Turun Scandic-hotelleilla ja Taxidatalla on erinomaisesti toimiva yhteistyö

Vuoropäällikkö Krista Liesniemi Börsin vastaanotossa

Turun Scandic-hotelleissa odotetaan kaikkein aikojen matkailukesää 2022. Ja mikäs on odotellessa, kun lippulaiva, upea Scandic Hamburger Börs on avattu ja vetovoimainen kauppatori alkaa olla viittä vaille valmis. Kun lisäksi kaikki Turun Scandic-hotellit eli Börs, Julia, Plaza ja Atrium sijaitsevat todella keskeisillä paikoilla Turussa, myös sujuvalle taksipalvelulle on kysyntää.
– Yhteistyö Taxidatan kanssa alkoi muutama vuosi sitten ja on toiminut erinomaisen hyvin. Taxidatan nettipohjainen järjestelmä on puhelintilausta kätevämpi, nopeampi ja edullisempi vaihtoehto, kertoo Janne Melos, Scandic Julian ja Börsin hotellipäällikkö.

Hamburger Börsissä erityispalvelua – asiakkaat mielissään

–Kun Börs avattiin viime syksynä, tehostimme yhteistyötämme. Vastaanotosta tilataan taksi ja asiakkaamme odottaa rauhassa sisällä sitä varten merkityssä paikassa, josta taksinkuljettaja hakee hänet. Tämä koskee sekä hotelli-, kokous- että ravintola-asiakkaita ja on toiminut erinomaisesti, Janne Melos jatkaa.

Vuoropäällikkö Krista Liesniemi Börsin vastaanotosta kertoo taksitilauksen sujuvan kätevästi vastaanoton omalta tietokonepäätteeltä ja samalla vapautuu aikaa asiakaspalveluun.
– Olemme uusi hotelli ja haluamme tarjota parasta palvelua. Yhteistyö toimii, taksit tulevat nopeasti tähän keskustaan. Asiakkaat ovat olleet mielissään saadessaan odottaa taksia rauhassa sisällä ja kuljettaja kantaa mahdolliset matkatavaratkin. Ja jokainen saa aina omalla nimellään oman taksinsa.

Molemminpuolinen win-win-tilanne

Taksinkuljettaja Pauliina Laaksonen

Taksiyrittäjä Pauliina Laaksonen sanoo hyödyn olevan molemminpuolinen.
–Palvelu antaa varmuutta sekä asiakkaille että kuljettajille. Asiakas tietää saavansa varmasti tilaamansa taksin ja kuljettaja tilatun kyydin.
–Asiakas saa odotella mukavassa nojatuolissa oven läheisyydessä, ei tarvitse värjötellä ulkona. Me pääsemme ajamaan riittävän lähelle, jotta asiakas pääsee aina sujuvasti taksiin ja saamme myös mahdolliset matkatavarat kätevästi kyytiin, hän jatkaa.

Myös taksinkuljettajat ovat saaneet positiivista palautetta Börsin asiakkailta.
–Moni kehuu, kuinka hienoa palvelua tää on, toiset ovat tottuneempia. Ja koronarajoitusten jälkeenhän tämä vasta herää kunnolla henkiin, kun ihmiset taas pääsevät enemmän liikkumaan, 16 vuotta taksia ajanut ja nelisen vuotta taksiyrittäjänä toiminut Pauliina Laaksonen sanoo.
–Ja aina olen ollut Taxidatalla, tämä on se ainoa oikea, hän kehaisee lopuksi.