Ostokset kotiovellesi nopeasti ja helposti Kotiintoimitus-palvelulla!

Jotta sinulla olisi mahdollisuus pysyä suositusten mukaisesti kotona ja saada elintarvikkeet nopeasti ja turvallisesti kotiovellesi, olemme kehittäneet sinulle vaivattoman Kotiintoimitus-palvelun. Tilaa kotoa käsin ja saat ostoksesi kotiovelle jo seuraavana päivänä – tarvittaessa jopa saman päivän aikana. Palvelu toimii arkipäivisin.

Taxidatan sopimusautoilijat ja K-kauppiaat ovat luotettavia paikallisia palveluntuottajia ja huolehtivat asiakkaistaan turvallisesti myös näinä haastavina aikoina. Hygieniasta huolehditaan erityisen hyvin, käsiä pestään ja desinfioidaan, henkilökunta ei tee töitä sairaana, pinnat ja maksupäätteet puhdistetaan toimitusten välissä ja tuotteiden ja kassien käsittelyssä käytetään hansikkaita.

Toimi näin:

1.     SOITA Taxidatan numeroon 0210041 (1,84 €/puhelu + pvm/mpm) tai täytä LOMAKE TÄÄLLÄ. Tee tilaus toimitusta edellisenä päivänä klo 20 mennessä. (Katso toimitusajat kohta 4.)

2.     Kerro ostoslistasi, kirjaamme sen ylös. Varaudu myös kertomaan mahdollinen korvaava tuote, jos haluamaasi ei löydy. Alkoholi ja tupakkatuotteet eivät kuulu palveluun.

3.     Kerro osoitetietosi, nimesi ja puhelinnumerosi.

4.   Sopimuskuljettajamme keräävät tuotteet ja toimittavat antamaasi osoitteeseen.  K-Supermarketeissa keräilyajat ovat klo 17 ja K-Marketeissa klo 10 sekä klo 18. Ostoksesi toimitetaan perille ilmoittamaasi osoitteeseen n. tunnin kuluessa tästä.

5.     Maksu ostoksista ja keräilystä+kuljetuksesta suoritetaan kuljettajalle. Maksuvaihtoehdot ovat pankki- tai luottokortti. Kaikki palvelua käyttävät saavat Plussakorttialennukset.

Palvelun hinta

–        Keräily ja kuljetus 15 euroa. Hinta sisältää kuljetuksen 3 km säteellä kaupasta (lähin K-Markettisi Turussa ja K-Supermarketit Kaarinassa, Naantalissa ja Liedossa).  Lisäkilometrit 1 euron/km ja saman päivän tilaukset +5 euroa. Yli 120 euron tilauksista +10 euron keräilymaksu.

Palvelevin terveisin Lounais-Suomen Taxidata Oy ja lähikauppasi:

Turussa: K-Market Portsa, K-Market RunosK-Market IhalaK-Market HärkämäkiK-Market SuikkilaK-Market MartinmyllyK-Market MikaelK-Market KanslerintieK-Market IspoK-Market Ilpoinen

Kaarinassa: K-Supermarket Katariina

Naantalissa: K-Supermarket Ukko-Pekka

Liedossa: K-Supermarket Lietori