Taxidatan uusi opiskelijaetu – 10 %

opiskelija-alennus-nostokuva

Ota taksi – nyt opiskelijahintaan!

Me Taxidatalla haluamme panostaa nuoriin asiakkaisiimme ja kannustaa valitsemaan turvallinen taksikyyti. Opiskelijat ovat meille tärkeä asiakaskunta.

Hyvä Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja Åbo Akademin opiskelija Turussa, Salossa ja Porissa, tässä sinulle viisi painavaa syytä valita Taxidatan taksi:

1. UUSI OPISKELIJAETU

Taxidatan takseissa saat 10 % alennuksen normaalihintaisen kyydin loppusummasta TYY:n,  TUO:n ja ÅAS:n opiskelijakortillasi. Etu koskee myös kaikkia alajärjestöjä.

2. TURVALLINEN KYYTI

Taxidata vie ja tuo aina turvallisesti perille. Se on alueemme vanhin, luotettava taksialan yritys. Kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus ja laatukoulutus. Tunnistat automme Taxidatan X-tarrasta.

3. TAKSEJA ON PALJON

Taksi tulee normaaliaikoina nopeasti ja aina varmasti. Tilauspalvelussamme on resurssia yli 460 auton verran, olemme yksi Suomen suurimmista taksikeskuksista.

4. EKOLOGISET ARVOT

Sinulla on mahdollisuus valita myös Vihreä X-taxi. Sen käyttövoimana on hybridi, sähkö, kaasu tai Neste MY uusiutuva diesel.

5. TILAUS ÄPILLÄ MAKSUTTA

Voit tilata taksin 24/7 maksutta Book a Taxi -appin kautta tai puhelimitse 0200 10041 (2,00€/puhelu + pvm/mpm).

PS. Jos otat taksin lennosta, kerro heti autoon istahdettuasi olevasi opiskelija ja näytä opiskelijakorttisi – ennen kuin mittari alkaa raksuttaa. Mainitse opiskelijakortista, jos tilaat taksin sovelluksella tai puhelimella. Näin saat 10 % alennuksen normaalihintaisen kyydin loppusummasta.

Ohjeet Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja Åbo Akademin opiskelijoille. Näin saat taksikyydin etuhintaan:

Tilaus tolpalta tai ’lennosta’: Näytä opiskelijakorttisi välittömästi, kun istahdat autoon. Näin saat Opiskelijaedun -10%.
Tilaus soittamalla tilausnumeroomme 020010041: Kerro että hyödynnät opiskelijaetua -10 % ja mainitse opiskelijakortistasi. Näytä Opiskelijakortti heti autossa.
Tilaus Book a Taxi -sovelluksella: Kirjoita lisätietokohtaan, että hyödynnät opiskelijaetua -10 %. Voit vielä kertoa asian kuljettajalle, kun istut autoon sisään.
Muilla tilaustavoilla Opiskelija-etua ei saa.

Taxidata vie ja tuo aina turvallisesti perille!

IN ENGLISH: Take a taxi – now for a student price