Anna joululahjaksi matka – taksimatka.

Taxidata_fb_lahjakortti_w960

Muistatko sen tunteen, kun pääset lähtemään matkalle? Matkan ei aina tarvitse olla pitkä, se voi silti olla tunteita täynnä. Matka ensitreffeille? Matka joulujuhliin? Anna se tunne läheisellesi – pääsitpä itse osallistumaan tai et.

Lounais-Suomen Taxidatan lahjakortti on jännittävä tai käytännöllinen lahja. Sen käyttötarkoituksen lahjan saaja päättää itse. Sen avulla voi lähteä itse villille seikkailulle tai tarjota isoäidille turvallisen kyydin kylästä kotiovelle.

Lahjakortteja voit ostaa arkisin kello 8:00-16:00 Taxidatan toimistolta osoitteesta: Rieskalähteentie 85, Turku. Lahjakorttiin voit ladata vapaasti mieleisesi summan ja se käytettävissä kaikissa Taxidatan välittämissä takseissa. Saat sen mukaasi tyylikkäässä kotelossa ja kirjekuoressa.

Taxidatan taksi on helppo tilata usealla eri tavalla: soita 0210041 tai käytä Book a taxi -sovellusta, valitse auto taksitolpalta tai nappaa suoraan lennosta. Ei väliä miten Taxidatan taksin tilaat, hinnoittelu on aina sama ja lahjakortti käy maksuvälineenä.

Taxidatan taksilla sinä tai läheisesi matkustavat takuulla turvallisesti.